Thursday, 20 November 2008

The MOM and POPcorn Company

Located in beautiful, Historic Downtown McKinney Texas, right next to Posy Lane on Louisiana street, you will find a great old-fashioned Popcorn and Candy Store. It's The Mom and Popcorn Company.

As I know, this is the most complete online and offline popcorn store ever. They have a huge selection of popcorn flavors. Now, it carries 45 different flavors of fresh popcorn made daily, from original to caramel and savory flavors.


The Mom and Popcorn Company also provide gatherings or corporate gift services.

The owner of the Mom and Popcorn Company is a husband and wife, Tim and Kim Loyd. Several years ago Kim had a terrible accident that almost killed her. She was forced to rest in bed for almost 8 months, and Tim must be out of work to care of his wife. After Kim getting healthy, they decided to sell the house and start a business. A decision that will not ever taken, but they did so.

If you are in McKinney, you must stop here and meet with these two amazing people. Or you can log into their site at www.momandpopcorn.com to see what they have and start to send personalized thank-you’s to your corporate customers, or to let them custom make a popcorn gift tins for your corporate customers' special occasion. It's possible because delivery & shipping is available.

16 comments:

  1. duluaan...sampaikan salam hangat saya buat tuan Tim dan Nyonya Kim Loyd..krn dq liat kayaknya enak2 tuh cornnya, menarik dan penuh variasi..btw apa hubungan sang nyonya sama perusahaan ekspedisi Jakarta Lloyd, Baruna Llyod?..g nyambungg

    ReplyDelete
  2. @ Nyante Aza Lae : Hubungan sih baik-baik aja, yang satu di Jakarta dan satu lagi di Texas... he he ga nyambung juga..

    ReplyDelete
  3. makin lancar aja nih, job review nya

    ReplyDelete
  4. @ budi : Ga kok, justru masih taraf belajar nich...

    ReplyDelete
  5. wah mau dong main paid review. hebattt,bro

    ReplyDelete
  6. ehmm reviewnya bikin ngiler aja nih. Mantafffff

    ReplyDelete
  7. Wew keren neh, review yang manteb. :)

    ReplyDelete
  8. woew...popcornnya enak2 bgt. kira2 The MOM and POPcorn Company mau bagi resep ga ya?? :(

    ReplyDelete
  9. gmn cr mesen popcornnya?? hrgnya brpan ya? mahal ga ya??

    ReplyDelete
  10. @ Kios Info : Yang pentingkan usaha, ya ga..

    @ BloGendeng : Saya juga ngiler liat popcornya hehe.. ma kasih dah om (jadi tersanjung.. padahal belum ada apa-apanya..)

    @ Paman Gober : Jadi minder nih dibilangin gitu ... (btw, thanks...)

    @ inforesep : Katanya sih bisa, silahkan aja langsung berkunjung ke TKP..

    @ casual cutie : cara pesen bisa online, tapi kalo mau tau harga mesti ke sana dulu deh kayanya ... hehe

    ReplyDelete
  11. hebat juga ya, jualan popcorn online. he,,h,, Salam Mas Wira.

    ReplyDelete
  12. Saya baru tau kalo ada popcorn yang dijual secara online...cukup kreatif juga dan cara baru terobosan marketing bergaya online.
    Salam kenal mas Wiran...thank's infonya..

    ReplyDelete
  13. waduh bahasanya ingglid yah kang gaga mudenga aku kang

    ReplyDelete
  14. wah kalo lagi nonton tv enak juga tuh kang popcornnya....bagi dong

    ReplyDelete
  15. mantebh reviewnya :D saya pengen ikutan juga nih :(( tapi prasaan dari dulu gak ngerti - ngerti gimana jalan ceritanya. :D

    ReplyDelete
  16. @ seno : Kalo mau ntar dipesenin... hehe

    @ Yopan Prihadi : Salam kenal juga, ma kasih koment nya...

    @ harry potter : sama kali ya... aq juga diusahain ga mudeng-mudeng amat sih...

    @ abahrafi : apalgi kalo gratis ya, tambah wuenakk .. hehe..

    @ cumie : Ma kasih,... ini juga masih coba-coba ko ..

    ReplyDelete

Detik News